Charting Arctic Terns - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Hielke Alsemgeest - WaarBenJij.nu Charting Arctic Terns - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Hielke Alsemgeest - WaarBenJij.nu

Charting Arctic Terns

Door: hielkealsemgeest

Blijf op de hoogte en volg Hielke

21 Juni 2012 | Noorwegen, Oslo

Vandaag geleerd hoe ik 1 mezelf en 2 een ijsbeer in leven moet houden tijdens een aanval. Ik voelde me heel wat nadat ik de schietbaan uitliep. Maar smiddags werd al vrij snel duidelijk dat mijn verwondingen niet zozeer door ijsberen zullen komen, maar door Noorse Sternen. Snaveltjes als kleine zakmestjes pikken ze in je hoofd als je voorbij de nesten wandeld. Foto 1 is megalomane vastberadenheid voordat ik de veldslag aanging. Bij foto twee heb ik al mijn waardigheid opgegeven. Ik denk dat kabouters puntmutsen dragen tegen de sternen. Bij mij werkte het wonderbaarlijk goed, zo pikten ze slechts in de muts.

En ja hoor, draag je twee telen een HOLLAND!! muts, komt precies die ene Nederlandse toerist op je af. WAAAAH

• 19 Juni 2012 - 23:08

Hielke Alsemgeest:

Ik heb mezelf overigens nog nooit zo eng op de foto gehad

• 19 Juni 2012 - 23:44

Romee:

I beg to differ! ;) geluk!

• 19 Juni 2012 - 23:48

Joanne :

Ik denk ook niet dat ik je ooit zo eng heb zien kijken. Als dat die sternen en ijsberen niet afschrikt, weet ik het ook niet meer.